Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.
A bűvös szakács

Burgonyateszt

2012.09.05. 13:25 MBTBD

burgonyakostolo meghivo.jpg
További részletek: itt

A bemutatásra kerülő burgonyafajták leírása itt.


22 komment · 1 trackback

Címkék: burgonya gödöllő krumpliteszt

A bejegyzés trackback címe:

http://buvosszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1004754660

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Petrocelli-szindróma 2012.09.06. 08:53:58

Emlékeztek, ugye? Olasz származású, a nép fia típusú kikupálódott ügyvéd gyerek a szentem. Mindig valami nagyon loser cowboy fiút, avagy lányt védett, és mindig a közelében állók biztatták erre. Gondolom, hogy közben azért jutott neki zsírosabb falat i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Benikuty 2012.09.06. 06:21:54

Pontos idejét szabadna megtudni?

Hapcedli · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.09.06. 11:01:10

@Benikuty: pont akkor játszunk csb-meccset az OTP ellen...

solier · http://solier-gourmet.blogspot.com/ 2012.09.06. 11:23:34

Kedves Gábor!
Időpont: 2012.szeptember 22.szombat,11:00
Helyszín: Babatvölgyi Biokertészet
GPS:47.619431,19.381156
Megközelíthetőség és további részletek:
solier-green.blogspot.hu/2012/09/helyi-kistermeloi-vasar-godollon.html

Benikuty 2012.09.06. 12:14:44

@Hapcedli: nincs még eléggé szétrúgva a lábad?:)

Benikuty 2012.09.06. 12:16:15

@solier: necces a késői kezdés miatt, de megpróbálom megoldani.

Hapcedli · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.09.06. 15:14:43

@Benikuty: teniszben nem rúgják szét... esetleg, ha összeverekszünk egy pont miatt...
Nyilván közérdekű (többen többször foglalkoztak már itt az egészségi állapotommal...), ezért szíves tájékoztatásodra: jelenleg csonthártyagyulladás van a könyökömben (periostitis olechrani). :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.09.06. 20:16:19

@Hapcedli: ez az a rosszhírű peniszkönyök?

Hapcedli · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.09.07. 02:24:19

@Before: az egyik csapattársam szerint nem szabad keverni a teniszpályát a penisz tájával...
Tudományosabb megközelítésben olyankor az ín gyullad be, azt hiszem.

nagypapi 2012.09.08. 09:42:14

@Hapcedli: jaja, egy teniszben szépreményű hölgy ismerősöm is így kallódott el...:)

vörösbor(de)minőségi 2012.09.08. 14:19:58

megnéztem a fajta bemutatót--a jó öreg ellát már mindenki elfeledte?én nagyon szeretem azaz szeretném-ha kapható lenne...

blizma 2012.09.12. 18:18:05

Hapcedli:Hűteni(könyök),húroztatni(ütő),pihentetni(mindkettő).Ráadásul lehet,hogy nem segít(az p-t...)egyik sem.Őszinte együttérzésem.

Hapcedli · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.09.13. 20:49:47

@blizma: köszi!
Egy hónapot pihent, hűlt és jártam fizikoterápiára, már használhatónak tűnik.

solier · http://solier-gourmet.blogspot.com/ 2012.09.19. 17:30:59

Program:
11:00 Regisztráció
11:15 A tesztelt burgonyafajták jellemzői, beltartalmi értékei - Dr. Varga Adrienne egyetemi adjunktus SZIE MKK KTI
11:30 Burgonya nemesítési, termesztési program bemutatása - Papp Orsolya ÖMKI
11:45 Burgonyatermesztési tapasztalatok - Mondel István Biokertészet Tanüzemvezető
12:00 Burgonya kóstoló, teszt. Fodor Sándor, Szoljár Csaba - Solier Cafe
13:00 Értékelés, Ebéd
bővebben:
solier-green.blogspot.hu/2012/09/burgonya-kostolo.html

Benikuty 2012.09.25. 05:36:30

@solier: várom. Nagy sajnálatomra nem lehettem ott...:(

Utolsó kommentek

  • rambo13: @inf3rno: szakácsok könyvében van egy másik verzió, az kifejezetten egy gyors módszer, csirkével... (2014.04.07. 13:50) Kakas borban (coq au vin)
  • inf3rno: Nekem ez egy kicsit sok volt még elolvasni is, nincs valami egyszerűsített recept? Kakas van, vörö... (2014.03.22. 19:13) Kakas borban (coq au vin)
  • viva.la.revolucion: "(Lásd: Kuszkusz – a hozzávaló)" ez hol merre olvasható? (2014.03.01. 22:45) Kuszkusz - az étel
  • lordjim: @MBTBD: Ó szent sznobéria! (2014.02.27. 19:49) Túrós csusza
  • HHRT 1975: Néhány napja létrehoztuk a www.websef.eu oldalt, ami az Interneten fellelhető, magyar nyelvű recep... (2014.02.21. 14:08) Mai magyar szakácsképzés
  • Utolsó 20

Címkék

alabardos (6) alain ducasse (10) alexandra (9) alma (6) andaluzia (8) angolna (8) ausztria (7) bab (8) bacher (5) bajor (5) balatoni brigitta (8) barany (19) barcelona (9) baszkfold (9) becs (12) bocuse d or (32) budai gourmet (6) burgonya (35) caldeirada (6) carbonara (8) carpaccio (8) casa moro (5) cékla (9) cerea (6) charlie trotter (6) citrom (10) cornelia poletto (6) costes (7) csalogány26 (5) császármorzsa (5) csirke (26) csokoládé (21) csúcsgasztronómia (17) cukkini (6) cukkíni (6) cukrászat (7) curry (6) czifray (41) czifray versenykurzus (33) derelye (12) desszert (9) eckart witzigmann (19) édesség (10) elverfeld (8) étteremkalauz (11) ferran adria (11) fogas (10) fokhagyma (12) főzelék (12) francia (7) frantzen es lindeberg (7) franz keller (6) fűszerek (5) gazpacho (9) gerbeaud (5) gesztenye (8) gnocchi (10) gomba (5) gordon ramsay (6) grill (6) grillezés (5) gusto (163) gyömbér (6) hagyma (7) hagyomány és evolúció (53) hagyomany es evolucio (11) hal (28) halászlé (9) halleves (12) halszósz (7) hangar 7 (65) harcsa (5) harissza (6) heston blumenthal (17) homár (7) horváth szilveszter (6) horvath szilveszter (6) húsmentes (5) huszár krisztián (8) ikarus (69) itália (8) jakabkagyló (6) japán (14) joachim koerper (5) jonnie boer (9) juhtúró (5) kacsa (9) kacsamáj (8) kagyló (5) káposzta (12) katalónia (8) kaviár (7) kecske (5) kocsonya (11) kolbász (8) közgyűlés (5) kreil vilmos (6) krémleves (10) krumplisaláta (5) lazac (7) leves (36) libamáj (16) litauszki zsolt (10) london (7) lyon (15) madrid (5) máglyarakás (6) magyar gasztronómiai egyesület (12) magyar konyha (43) magyar nemzet (120) magyar vitacikk (36) malac (6) mallorca (5) málna (6) mandula (5) marcus lindner (5) marha (10) mártás (33) martin berasategui (6) martin fauster (7) mauro colagreco (5) mge (27) michelin csillag (7) mngsz (25) molnár gábor (6) münchen (8) nápoly (6) noma (5) nyelvhal (7) olasz (5) olaszország (6) olasz konyha (9) olasz tészta (5) onyx (11) otp klub (11) pacal (13) padlizsán (18) palacsinta (12) paprika (13) paradicsom (26) parizs (5) párizs (11) parmezán (7) pascal barbot (6) pasta (5) paul bocuse (6) pecsenyelé (5) pető istván (6) pezsgő (7) pierre hermé (5) portugália (14) provence (8) pulyka (5) rainer sigg (5) rak (5) rák (14) répa (6) rizottó (11) rizs (11) roland trettl (16) róma (6) saláta (9) salzburg (58) sándor dénes (6) santi santamaria (7) san francisco (6) san sebastian (6) savanyú káposzta (6) sertés (8) sonka (11) sóska (6) spagetti (6) spanyol (10) spanyolország (5) sparga (5) spárga (10) spenót (9) süllő (11) sütőtök (7) sven elverfeld (9) szakácsképzés (6) szardella (5) szardínia (7) szarvasgomba (10) széll tamás (11) szell tamas (7) szendvics (10) szent jakab kagyló (5) szicília (7) szorbet (6) takács lajos (6) tejberizs (7) tempura (5) teszt (7) tészta (13) thaiföld (15) thierry marx (5) thomas keller (5) tintahal (5) tojás (17) tőkehal (8) tonhal (5) toszkána (8) túró (7) uborka (9) vanília (7) várvizi péter (7) vegetáriánus (17) velő (5) vietnam (9) vinaigrette (7) zeller (11) zöldmártás (5) zöldség (18) Címkefelhő